Network Menu

Övriga SWEA Art konstnärer

Här presenteras SWEA Art konstnärer som inte tillhör en specifik SWEA Art grupp

Marianne Arvidsson (Zürich)

Började måla när jag precis fyllt 60, det var 2 år sedan, då fick jag en målarkurs i present. Tycker om att måla i olja och det har blivit mest landskap och blommor. Men det är bara början.

mariannearvidsson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmx.net

Birgitta Baker (Los Angeles)

Jag kom från Stockholm till Univ. of CA, Berkeley för att studera konst. Jag målar i olja och vattenfärg 24/7. Oljemålning är min passion.

Birgittabaker1(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Lena Grissler (Holland)

Uppvuxen på Västkusten utanför Halmstad, vistades jag ett par år både i Tyskland och Schweiz, for att 1982 flytta till Nederländerna. När döttrarna var små började jag måla och ta kurser i olika tekniker. Västkustens hav och klippor har alltid varit en stor inspirationskälla. De sista 15 åren har jag varit verksam som flygvärdinna, vilket har tagit upp stor del av min tid, men har samtidigt varit kreativt inspirerande. Mina målningar varierar från halvt figurativa till helt abstrakta – mystik, stillhet, stämning. Att måla och vara kreativ är for mig ett sätt att uttrycka känslor och stämningar.

lenagrissler(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Gunilla Kay (Vancouver BC Canada)

Sen 2008 har jag gatt i konst skola och lart om lera, skulptur, design i att rita och gora akvarell. Sen blev det en BFA har och flera ar med att gora glass konst. Har utstalt med SWEA i Paris och Brussels och varit med i fantastiska Torredembarra, Spanien.

gkay.art(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com   www.gunillakay.com

Kristina Rosenbecker (Västerås)

Sedan jag var liten har jag drömt om att bli konstnär.Genom årens lopp har jag gått ett antal kurser i måleri både i USA och i Sverige. Flera år jag har bott i USA när jag kom tillbaka till Sverige började jag läsa på Örebro Konstskola. Jag älskar att måla tavlor i färgglada färger. Numera är jag hemma på heltid och kan ägna mig åt min målning. Jag har haft flera utställningar både i Sverige och utomlands USA ,Tyskland och Frankrike.

kristinarosenbecker(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com   www.kristinarosenbeckerartist.cybersite.nu

Eva Sköld Westerlind (Seattle)

Konstfotografen Eva Sköld Westerlind bor i Seattle. Hon är uppväxt i Nyköping, tog examen vid Stockholms Universitet och Photographic Center Northwest i Seattle. Evas fotografier har ställts ut på gallerier och museer i Nordvästra USA samt Texas, Washington D.C., Kalifornien och Sverige. Hennes fotografier finns i USA-samligar hos Harborview Medical Center, Seattle Public Utilities, King County Arts Collection, Microsoft Corporation, University of Washington Medical Center, City of Tacoma, i Texas på Houston Museum of Fine Arts, samt i Sverige hos Jämtlands och Kalmar Läns Landsting. Evas konstfotografibok Melt publicerades 2015 av Pine Needle Books, Bellevue, USA.

evaskoldwest(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com   www.evaskoldwesterlind.com

Anna Carin Stein (Malmö)

Målat sedan tonåren, till och från på heltid. Uttrycker mig med akryl och japanskt papper, inspirerad av min tid i Tokyo Japan. Gärna abstrakt. Ställt ut både i Sverige och utomlands. Är med på den Skånska Konstrundan framför allt.

acart1(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com   www.artacstein.com

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art