Network Menu

Skicka in Konstnärspresentation

Konstnärspresentation för SWEA Art medlemmar

Alla medlemmar i nätverket SWEA Art kan publicera kort information om sitt konstnärskap, använd formuläret nedan (och glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev):

Konstnärspresentation

 • Namn: Förnamn Efternamn
  Avdelning/grupp: SWEA avdelning/grupp som du tillhör
  Text: 100 ord om ditt konstnärsskap
  Kontakt: epost (och eventuellt hemsida)
  Bilder: En profilbild och två konstverk.
  Extra: Om du har möjlighet/kunskap så är det bättre för webbpublicering med mindre bildfiler (<500kb). Namnge gärna filerna, fornamnefternamn1.jpg osv. så är de lättare att hitta. OBS! undvik å ä ö och andra tecken. Vattenmärk gärna dina konstbilder, t ex © Förnamn Efternamn
 

Verification

 

Skicka in din konstnärspresentation genom att fylla i formuläret ovan. Om du vill uppdatera din profil lägger du helt enkelt in en ny. Kopiera den info som du vill behålla från din gamla profil.

Hur vet jag att formuläret skickats iväg?

Då får du bekräftelse till sidan Tusen tack.  För konstnärspresentationerna är nästan allt obligatoriskt (röd asterisk visas). Om man inte fyllt i allt borde det komma upp rött runt de fält som inte har info eller har t ex för många ord i texten. Om formuläret kommit fram syns dina uppladdade bilder i det lilla galleriet i högerspalten. Därefter publicerar webbansvarig presentationen på hemsidan inom några dagar.