Main Menu

Material för hemsidan

Hej alla kreativa Art-Sweor!

Vi fortsätter att växa och det är jätteroligt. Vill passa på att påminna alla SWEA Art medlemmar att ni kan lägga upp en konstnärspresentation på SWEA Arts hemsida
https://art.swea.org/skicka-konstnarspresentation/
Det är väldigt enkelt, en profilbild och två konstverk, en presentation på 100 ord (lugn, formuläret räknar) och kontaktuppgifter. Om du vill uppdatera din profil lägger du helt enkelt in en ny. Kopiera den info som du vill behålla från din gamla profil.

Berätta gärna vad er SWEA Art grupp har för aktiviteter, workshops och utställningar. Så bidrar ni till att hålla SWEA Art levande och inspirerande. Formuläret hittar ni här
https://art.swea.org/skicka-in-material/

På förstasidan ligger ett bildspel med så kallade sliders från olika SWEA Art grupper. Vi vill gärna ha in fler. Bilden behöver vara långsmal 980 x 349 pixel. Om du inte vet hur man beskär filen så ladda upp den under skicka in material så fixar jag resten.

Vi har även ett nyhetsbrev för hela SWEA Art. Senaste utskicket är rapporten från skissblocksdagarna på Rivieran. Om alla i er grupp inte fått informationen via epost behöver de lägga in sin epostadress till nyhetsbrevets lista (vi använder MailChimp)
http://eepurl.com/GWuKP. Det finns även en ruta på SWEA Arts hemsida att prenumerera på nyhetsbrevet.

Hör av er om ni har några frågor – det är jag som sköter hemsidan. Har försökt att göra instruktionerna så enkla och tydliga som möjligt.

Mvh/Eva Dillner
webbansvarig SWEA Art
eva(Replace this parenthesis with the @ sign)evadillner.com