Sommarbrev från Christina Juli-Augusti

Jag hoppas att Din sommar blir otroligt bra!

Rosens dag den 2 juli

Mer än 60 Sweor världen över antog utmaningen att skapa eller fotografera en ros med olika medier. Vi ser målningar, broderier, skulpturer, textilier – ja, alla möjliga och kanske omöjliga material. Så roligt!

Alla verken finns nu att se på SWEA Arts slutna Facebook-sida och på vår hemsida: art.swea.org Kolla där, om du inte redan har gjort det!

Varmt tack för alla bidrag! Vi har snart en ny utmaning till er!

 

Smycke till Årets Svenska Kvinna

Nu utlyser vi en smycke-tävling tillsammans med SWEA International:

SWEA International tillsammans med SWEA Art utlyser en tävling för att ta fram ett unikt smycke till utmärkelsen Årets Svenska Kvinna från 2021.

Smycket skall föreställa Swean i vår grafiska profil. Är du intresserad av att medverka, skicka in en projektplan, som inkluderar en detaljerad beskrivning och skiss av smycket, samt bindande kostnadsuppgift med materialkostnad och beräknad arbetstid.

Maxkostnad som ersätts är 3000 SEK/smycke och beställningen avser fem (5) smycken.

Tillverkning efter godkännande under hösten/vintern 2020/2021 för leverans i samband med SWEA Internationals årsmöte i mars 2021.

SWEA Internationals styrelse är jury och utser vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnaren meddelas den 8 oktober.

Skicka din projektplan senast den 1 september 2020 till ask@swea.org

Fotoredigeringsprogram

Vår webbansvariga Camilla Davidsson är fotograf och hon har tagit sig tid och kollat ett antal appar under våren. Hon har presenterat dessa i ett Newsletter i mitten av juni.

Informationen finns på vår hemsida under rubriken SWEA Art och Guidelines. Läs den! Där finns mycket intressant!

Torredembarra 2020

Spanien har öppnat upp för turister. Men corona-viruset breder ut sig och vi svenskar är inte välkomna överallt. Ökad smitta finns även i närområdet till Torredembarra. Hur det är i september vet vi naturligtvis inte.

Flera av våra deltagare är runt 70 och även om vi begränsar antalet deltagare kan vi inte vara säkra på att någon kan bli sjuk.

Av omsorg om oss alla, har vi nu beslutat att ställa in workshopen i Torredembarra 2020. Vi satsar i stället på september 2021!

 

Wien 8 oktober 2020

I augusti kan vi lämna besked om det blir regionmöte och skissboksworkshop i Wien.

 

Vi har mer på gång. Var beredd på överraskningar!

 

Lycka till med alla era kreativa planer och vi ser fram emot att ses!

 

Sommarhälsningar

 

Christina Måneskiöld

Internationell kontaktperson

SWEA Art International

 

Sommarbrev från Christina Juli-Augusti 2020_PDF filen

 

art.swea.org

 

Facebook SWEA Art

Instagram SWEA Art

Instagram # SWEA Art