Main Menu

ROSENS DAG – EN JÄTTEBUKETT!

ROSENS DAG – EN JÄTTEBUKETT!

Vilken jättebukett fantastiska rosor det blev! Sextiofyra Art-Sweor antog utmaningen att skapa konstverk med rosor till Rosens dag den 2 juli och att skicka in sina rosor till SWEA Art via Facebook, Instagram eller mail.

Sammanlagt fick vi över 80 bidrag

eftersom några ”inte kunde sluta måla rosor”, som en Swea skrev. Speciellt roligt att flera nämnde att det var första gången de lade upp sina verk i SWEA Arts Facebookgrupp. Men förhoppningsvis inte den sista! Det är ju det som är så fint med SWEA Art, alla är välkomna, alla får plats, professionella konstnärer och nybörjare och allt där emellan.

Vi fick se spännande tekniker:

en japansk tamariboll, rosor av tyll och siden, filtade rosor, rosor av pappmaché, järn och betong, smycken, foton och måleri i alla färger och tekniker: tusch, akvarell, acryl, olja och mixer. En sådan mångfald av talanger det finns inom SWEA Art!

Nu presenterar vi hela rosenbuketten här på SWEA Arts hemsida och hoppas att ni känner dofterna av SWEA Arts blomsterfång från hela världen.

Ett stort, stort tack till alla som bidragit till att göra detta upprop till en sådan succé! Det är så roligt att så många deltar och nu får vi se vad vi hittar på nästa gång….

Vi i SWEA Arts koordineringsgrupp önskar alla en skön sommar – även om den i år kanske inte blir som vi och ni önskat.

Men konsten lever!

Text: Margareta Nilson

SWEA ART Hemsida

SWEA ART Facebook