Main Menu

Skicka in material

Intruktioner för hur vi i webbredaktionen vill få material till hemsidan om SWEA Art gruppaktiviteter såsom utställningar, workshops och andra aktiviteter.

För interna aktiviteter som kan vara av intresse för andra avdelningar passar en summering med bilder i efterhand. Annars skicka det i god tid innan evenemanget.

Om du skickar in en färdig pdf så ber jag dig lägga in beskrivande text, ett stycke räcker, så man får en överblick av vad inlägget handlar om. Det kan vara inledningen eller en sammanfattning. Vi vill skapa nyfikenhet så besökare klickar på pdf-länken. Lägg även in bilderna i jpg. Materialet syns ju som text och bild på SWEA Arts startsida; som text, bild och länk under Events och/eller Aktiviteter; samt går ut som nyhetsbrev.

SWEA Arts policy när det gäller bildpublicering från våra workhops och events. Vi publicerar endast på SWEA Arts hemsida och i SWEA publikationer. Aldrig i sociala medier. Från vår hemsida kan vi sedan dela länkar för att sprida kunskapen om SWEA Art.

Skicka in material

 • För publicering På gång - aktiviteter och events
  Rubrik
  Text - beskrivande text
  OBS undvik å ä ö i filnamn.
  Namnge gärna bilderna rubrik.jpg, rubrik1.jpg, rubrik2.jpg osv.
  Formulär för konstnärspresentationer hittar ni på Skicka in Konstnärspresentation
 

Verification

 

Fyll i formuläret ovan för att skicka in material. Det fungerar bäst från vanlig dator, telefon går bra men från paddor kan det vara problem.

Hur vet jag att formuläret skickats iväg?

När man klickar på submit så laddas sidan Tusen tack. Om formuläret kommit fram syns dina uppladdade bilder i det lilla galleriet i högerspalten.  Därefter publicerar webbansvarig presentationen på hemsidan inom några dagar.