Main Menu

SWEA 40 år 2019

Berit Sundahl Berlin

Världsvid vänskap

SWEA Art internetutställning

SWEA fyller 40 år 2019 och det firas på många sätt under hela året 2019. SWEA och SWEA Art bjöd tillsammans in alla konstnärer inom SWEA och SWEA Art till en internetutställning. Varje konstnär deltar med ett verk var, i valfri teknik, material och storlek – måleri, foto, skulptur, keramik, collage, smycken, textil…

Det är så roligt att vi har så många deltagare – och från hela världen. 71 Sweor skickade in foto på sina alster. Temat SWEA 40 år – världsvid vänskap har verkligen en vid och bred tolkning, som ni ser här. Kreativiteten har sprudlat med inspiration och skaparkraft.

Under varje bild finns information om vad konstnären heter och till vilken avdelning de hör. Flera av konstnärerna finns presenterade här på vår hemsida under rubriken KONSTNÄRER övriga hittar du via SWEAs medlemsregister. En del objekt är till salu andra inte. Är Du intresserad, kontakta konstnären direkt.

Visa gärna Internetutställningen vid alla SWEAs 40-årsfester! Sidan med själva utställningen https://art.swea.org/swea-40-ar-2019/ är skapad för att visas på dator, padda och mobil. Galleriet visar en miniruta av varje verk – klicka på bilderna för att bläddra eller sätta igång bildspelet.

Christina Måneskiöld
Internationell kontaktperson
För SWEA Art

Välkommen till vår utställning!

SWEA Art är ett nätverk för alla skapande kvinnor inom SWEA, från amatörer till professionellt verksamma konstnärer. Vi vill vara en inspirationskälla att börja skapa och främja utbyte mellan konstnärer. Vi arbetar tillsammans, inspirerar varandra, arrangerar workshops och utställningar, utbyter erfarenheter och idéer, besöker utställningar och träffar konstnärer. SWEA Arts ambition är, utöver utbyte mellan skapande Sweor, att i sin verksamhet – särskilt i gemensamma aktiviteter – förmedla kunskap om SWEA International och dess syften/profil. https://art.swea.org

Vi hoppas att utställningen skall bidra till att ännu fler kreativa Sweor engagerar sig i SWEA Art.

Inbjudan internetutställning-2019-5 (pdf)

Läs mer om SWEA 40 årswea40.swea.org epost: swea40(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org