Main Menu

SWEA Art Algarve

Berit Haraldsson

Hej, jag heter Berit Haraldsson och bor sedan några år i Algarve Portugal. Mina målningar är inspirerade av färger och former runt omkring mig. Jag har målat sedan jag var barn, nu när jag slutat arbeta som lärare och flyttat till sol och värme har mina målningar blivit både ljusare och gladare. Jag målar helst med vattenfärg men använder mig också av akryl, olja och kritor.

haraldssonberit(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Maria Jilkén

Jag heter Maria Jilkén och bor i Alma Verde, Algarvekusten. En underbar plats som ger kraft åt min kreativitet. En gång i veckan målar jag hos konstnären Eva Herre i den charmiga lilla byn Barao de Sao Joao. Det är där det händer. I mina målningar uttrycker jag tankar och känslor utifrån min miljö. Jag är självlärd och målar med full kraft det som inspirerar mig, oftast målar jag i olja. Vid staffliet upplever jag en inre glädje som övergår i Flow. Jag hoppas att Ni kan njuta av mina alster.

maria(Replace this parenthesis with the @ sign)jilken.com

Birgitta Norrgren

Jag är född i Malmö och har bott utomlands i drygt 20 år, i Genève, Chicago, Bangkok och Hamburg. Numera Portugal. Några kurser i målning har jag aldrig tagit innan jag började i SWEA Art, men tycker det är kul med form och färg. Inspirationen får jag framförallt från mina vänner i min SWEA Art grupp, men också från naturen och från konstutställningar. Har än så länge arbetat med akryl och akvarellfärger och vill gärna utveckla mig vidare. Jag har kommit på att jag mår bra av att måla, det ger ro i själen.

birgitta.norrgren(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art