Main Menu

SWEA Art Arizona

Emelie Felix

Jag målar främst realistiska landskapsmotiv i akryl av Sverige och Arizona, men arbetar även med andra medium (akvarell, gouache, blyerts, fotografi och digitalt) och andra motiv. Till vardags arbetar jag som bildlärare.

emelie.felix(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com     emeliefelix.com

Christina Norström Blankstein

Yrke: Professionell konstnär. Media: Olja, tempera, gouache och mixed media. Format: stort format ex scendekoration till en Deutsche Oper Berlins produktion men också litet format ex miniatyrporträtt. Stil: ”Progressive expressionism” där abstrakta, figurativa, realistiska element ingår. Senaste utställning: Falköpings Museum. ”Megalit, Massiv Mystik” målningar av fornminnen. Senaste publikation: Bild och text till ”Draksång” målarbok för vuxna om de nordiska gudarna med sammandrag av kända myter. Finns på svenska och engelska. Framtida projekt: målningar inspirerade av Wagners Ring. Tidigare verksamhet: Efterfrågad porträttmålare först i Sverige och senare i USA. Utbildning: Tolkskolan vid Genèves universitet. Bosättning: Pendlar mellan Phoenix, Vårgårda och Berlin.

cnorstromb(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com   cnorstromb.com

 

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art