Main Menu

SWEA Art Barcelona

Gunilla Häll

Jag heter Gunilla Häll och är 73 âr gammal. Har bott i Uppsala och Stockholm, men bor i Barcelona sedan 1960. Jag har sysslat mycket med fotografi, mest som amatör med drygt 20 kollektiva utställningar, men ocksâ nâgra egna. Jag har ocksâ under kortare perioder arbetat med en arkitekt som fotograf, och även haft en del andra uppdrag som sâdan. Jag har alltid tyckt om att rita och “kludda” och nu har jag, efter mânga övertalningsförsök äntligen bestämt mig för att delta SWEA Arts kurs i Torrdembarra i september.

gunillabhall(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Maina Novara

Jag började måla då jag flyttade till Spanien 2000 för att gifta mig med min ungdomsförälskelse! Först lackfärg på stenar och sedan olja på duk från 2009 då jag startade i målarskola i Torredembarra (9 mil från Barcelona) med Jordi Morera som lärare. Vi har också haft 2 workshops här med SWEA Art och det blir en tredje i september 2014 som jag ser mycket fram emot. Härligt att lära sig så mycket med duktiga lärare och trevliga kamrater!! Livet får en ny dimension genom att måla.

novara.maina(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art