Main Menu

SWEA Art Berlin

Caroline Creutzer

Foto Caroline Creutzer: Silvia Fohrer, Foto skulpturer: Jan Költsch

SKULPTÖR – Jag föddes i Linköping 1960, bodde i min yngre barndom samt några vuxenår i Sverige men har spenderat mesta tiden av mitt liv utomlands. Jag växte upp i en förort till Paris, gick på Universitet i USA och har bott i Berlin sedan 2001. Jag skulpterar professionellt sedan 1995. En av mina styrkor är att skulptera i STEN, speciellt Carrara Marmor, Granit och Serpentin. På sistone har jag upptäckt den olivgröna Kolmårds-Marmorn från Östergötland. Trots att jag använder/experimenterar med olika material kommer jag ständigt tillbaks till STENHUGGNINGEN.

caroline.creutzer(Replace this parenthesis with the @ sign)web.de www.carolinecreutzer.com

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art