Main Menu

SWEA Art Belgien

Eva-Lotta Axelsson

Uppvuxen på den skånska slätten med konsten ständigt närvarande. Jag bor i Bryssel sedan 1997 och här började jag måla på allvar. Efter kurser i akvarell och teckning i Malmö, 8 års utbildning i teckning och målning på konstakademier i Bryssel målar jag sedan 2006 i egen ateljé. Jag har deltagit i flertalet kurser för olika konstnärer och reser ofta för att hitta ny inspiration. Jag målar mest i akryl men även med olja, akvarell, pastell, tusch. Jag har haft flera utställningar i Belgien och Sverige. Inspirationen kommer från mina resor och färgerna styr sökandet efter en speciell sinnestämning.

elo.axelsson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com   www.elo-art.be

Lena-Kajsa Degerlid

Född vid havet, Falkenberg, men bosatt större halvan av mitt liv i Gent, Belgien. Vuxit upp med färg och form och kreativitet och utbildad keramiker vid Högre Konstindustriella skolan i Göteborg. Egen ateljé i 50 år av mitt liv och sysslar dagligen med lerklumpen eller penseln i min hand. Ställt ut över halva världen, representerad i större delar av Europa och flertalet officiella utsmyckningar i Sverige och Belgien. Ju äldre jag blir, ju mer jag experimenterar med glädje, material, färg och form.

stein.degerlid(Replace this parenthesis with the @ sign)skynet.be   www.lenakajsa.eu

Christina Måneskiöld

Färg och ljus finns i mina smycken, väskor och sjalar tillverkade i siden och ull i lysande färger och skimrande sötvattenspärlor. Starka färger har jag även använt i mina grafiska blad där ultramarin dominerar. Jag målar även tempera, med akryl och akvarell. I mina målningar har också de blå färgerna övertaget. Motiven är mina inre landskap. Motiv hämtade i Bohuslän, under resor, från havet och landskapet nära havet och som jag återger någonstans mellan verklighet och abstrakt. Jag håller föredrag och workshops samt organiserar konstutställningar. Mina arbeten ställer jag ut sedan 1993 i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Belgien och Frankrike.

cmaneskiold(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.se   www.cmaneskiold.com