Main Menu

Mall konstnärspresentationer SWEA Art-grupp

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art

Nedan några exempel

Eva Dillner

Internationellt yrkesverksam konstnär och författare som specialiserat sig på kreativa och terapeutiska processer för inspiration och transformation. Medlem i KRO, BUS, KC. Representerad i privata och offentliga samlingar i Indien, USA, England, Tyskland, Turkiet, Belgien, Norge och Sverige. Eva Dillner låter intuitionen, eller känslan, styra måleriet – som en upptäcktsfärd, spännande att se vad som vill växa fram på duken genom att låta processen ta över, bortom de begränsade tankarna. Eva har bott större delen av sitt liv utomlands, 30 år i USA och 2 år i Frankrike.

eva(Replace this parenthesis with the @ sign)divinedesign.nu www.divinedesign.nu

Margareta Nilson

Jag är född och uppvuxen i Skåne. Efter avslutade psykologistudier gifte jag mig och flyttade till Tyskland, först Berlin, sedan Köln. 1995-2011 bodde och arbetade jag i Lissabon. Nu är jag pensionerad och tillbaka i Köln. Jag har arbetat med textil, först så småningom blev det måleri och teckning. De senaste 20 åren har jag besökt konstskolor i Köln och Lissabon och gjort målarresor i ett flertal europeiska länder, Marrocko och Costa Rica. Jag har ställt ut med SWEA Art och i grupputställningar.

margareta.nilson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmx.net

Nästa konstnär

3 bilder på rad

100 ord

Kontakt

…och så vidare