Main Menu

SWEA Art Global

Sidsel Cook (Koberg)

Jag skriver och målar. Förutom lokala konstrundor har jag varit representerad på gallerier i Fuengirola, Paris, London, Toscana och Vatikanen. Har bott på 29 olika platser i 5 olika länder. Har skrivit boken ”97% slitna jeans & 3% Champagne”. Idag bor jag i chaufförbostaden på Kobergs Slott och håller på med en ny bok. Skall vara med i Konstantens konstrunda september 2019.Jag målar i en blandteknik där jag blandar olika medier.

sidsel.cook99(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Eva Dillner (Öland)

Internationellt yrkesverksam konstnär och författare som specialiserat sig på kreativa och terapeutiska processer för inspiration och transformation. Konstnärligt uttrycker hon sig via den abstrakta expressionismen, där både känslor och andlighet spelar en betydande roll. Medlem i KRO, BUS, KC.  Deltagit i närmare 60 utställningar. Representerad i privata och offentliga samlingar i Indien, USA, England, Skottland, Tyskland, Turkiet, Belgien, Spanien, Georgien, Norge och Sverige. Eva har bott större delen av sitt liv utomlands, 30 år i USA och 2 år i Frankrike.

eva(Replace this parenthesis with the @ sign)evadillner.com      www.evadillner.com

 

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art