Main Menu

SWEA Art Global

Sidsel Cook (Koberg)

Bildkonstnären Sidsel Cook har arbetat som frilansjournalist i New York, startat hårvårdserien Matrix i Storbritannien, sålt pedagogiska hundleksaker och gjort frågesportprogram om djur för den engelska radion i Marbella.. Målat på heltid har hon gjort sedan 1998. Efter att ha bott på 29 platser i 5 olika länder landade hon på Koberg 2002.
Förutom solo och samlingsutställningar i Sverige har hennes verk visats i USA, på Galleria Pall Mall i London 2014 och 2016 Toscana och Gallerie Tuillier Paris 2015.
Galleria la Pigna i Vatikanen januari 2018. Hon har skrivit boken ”97% slitna jeans & 3% Champagne”

sidsel.cook99(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Eva Dillner (Öland)

Internationellt yrkesverksam konstnär och författare som specialiserat sig på kreativa och terapeutiska processer för inspiration och transformation. Konstnärligt uttrycker hon sig via den abstrakta expressionismen, där både känslor och andlighet spelar en betydande roll. Medlem i KRO, BUS, KC.  Deltagit i närmare 60 utställningar. Representerad i privata och offentliga samlingar i Indien, USA, England, Skottland, Tyskland, Turkiet, Belgien, Spanien, Georgien, Norge och Sverige. Eva har bott större delen av sitt liv utomlands, 30 år i USA och 2 år i Frankrike.

eva(Replace this parenthesis with the @ sign)evadillner.com      www.evadillner.com

 

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art