Main Menu

SWEA Art Melbourne

Fler konstnärspresentationer kommer snart…

Gunilla Berglie

En glad amatör som sysslar mixed media, mest i akryl på papper eller canvas, håller en art journal förstås, gör vi inte alla det? Försöker finna inspiration från min omvärld, livets rättvisor och orättvisor kan komma till liv på mina alster eller i min journal! Boende i Melbourne, Australien, ger mig många kulturupplevelser vilket jag är väldigt tacksam för.

nillamy(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com   facebook.com/artbynilla/

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art