Main Menu

SWEA Art München

Carola Gatzke

Mitt intresse för kinesisk tuschmåleri väcktes när jag var bosatt i Singapore. Jag lärde mig mycket av en etablerad konstnär där som gav undervisning i en atelier. Sättet att måla skiljer sig helt från västerländsk konst. Inte bara penslar, papper och färger är annorlunda utan även själva filosofin bakom det hela. Många motiv är symboliska och kompositionen är viktig; vart på pappret man målar, vad man lämnar vitt, vilka sorts penseldrag man gör och mycket mer. Fascinerande!

info(Replace this parenthesis with the @ sign)kairuila-art.com    http://www.kairuila-art.com

Maria Öhlin Lohstetter

Jag är född 1975 i Sundsvall, uppvuxen på västkusten och kom till München 2007, efter ha bott i Kanada, USA, Frankrike och Holland. Jag målar klara färger och väldefinierade figurer helst med abstraktare geometrisk bakgrund. Lite ordning i kaoset. De sista åren har jag målat afrikanska djur, landskap, balettdansöser och fåglar. Min inspiration får jag från naturen, min trädgård och mina resor. Jag målar mest stort i olja men även i akvarell.

mariaohlin(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com   Instagram: Marialost_et_art

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art