Main Menu

SWEA Art New York

Monica Clarke

Jag är en glad amatör från Mölndal som blev så inspirerad av SWEA Arts webbinarier nu under Corona-tider att jag började måla och pyssla igen. Nu är jag även aktiv i SWEA NY Art grupp, och ser framemot roliga projekt. Som liten ritade jag alltid roliga gubbar i profil med stora näsor. Gick på drejkurs och sydde alla mina kläder som ung. Stickar o virkar och är allmänt pysslig och har alltid gillat att skapa. Jag tycker också om att försöka finna art i vår natur. Gillar även att besöka museum.

monicaclarke1(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Maria Melin

Jag är född i Dalsland, och har alltid haft en kärlek till naturen. Efter universitet började jag som reporter och fotograf för Väster Norrlands Allehanda och Aftonbladet och flyttade därefter till New York. Här har jag jobbat på PR/Publicity Dept. för ABC TV i 14 år, på uppdrag av News and Program-avdelningar. Jag startade sedan mitt eget företag; bröllop, porträtt och företagsuppdrag. Det har varit mycket jobb – så inte förrän nu har jag känt att jag haft tid att fota för mitt eget intresse vilket har fått mig att komma tillbaka till mitt ursprung – Dalsland och naturen.

melinme(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com             www.mariamelinphotography.com

Erica Partridge

 

Med bakgrund i traditionell konst utforskar jag nya medium. Gjutning, design via dator osv.
Denna Stockholms tjej har bott i Las Vegas, Utah, San Francisco och Los Angeles de senaste tio åren. Med chans till nya äventyr i New York är det roligt att få ta del av all charm, konst på gatan och i gallerier.

augmentartstudio(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art