Main Menu

SWEA Art San Francisco

SWEA Art San Francisco är en grupp Sweor i San Francisco med omnejd som intresserar oss lite extra för konst, konstnärskap och kreativitet.

Vi arrangerar utställningar, besöker konstgallerier och träffas ibland för att målar/tecknar/fotograferar tillsammans. Målet är att inspirera varandra, våga mer, måla mer och framförallt ha trevligt tillsammans! I maj 2016 ställde vi ut på SWEA Art San Franciscos Vårsalong och i maj 2017 är det dags igen. http://sanfrancisco.swea.org/swea-art/

Cecilia Mases

Jag älskar moln, hav och himlar och inspireras av Kaliforniens dramatiska landskap och den svenska naturens skönhet. Jag målar oftast i akryl eller olja. Jag bor i Kalifornien sedan 6 år tillbaka. Växte upp gjorde jag i Österskär utanför Stockholm, och jag har även bott 4 år i Redmond utanför Seattle. SWEA betyder mycket för mig. Jag har varit redaktör för medlemstidningen i Seattle och sedan i San Francisco. Nu är jag aktiv i SWEA Art San Francisco och ställde ut på, och var med och arrangerade vår Vårsalong 2016. Jag har också deltagit i Silicon Valley Open studios.

cecilia_mases(Replace this parenthesis with the @ sign)outlook.com   ceciliamasesart.wordpress.com