Network Menu

SWEA Art Zürich

Marianne Arvidsson (Zürich)

Började måla när jag precis fyllt 60, det var 2 år sedan, då fick jag en målarkurs i present. Tycker om att måla i olja och det har blivit mest landskap och blommor. Men det är bara början.

mariannearvidsson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmx.net

Ingrid Fasser-Olsson

Redan som tonåring blev jag fascinerad av fotografering. Under årens lopp har min blick genom objektivet vidgats på många sätt och jag försöker fånga in ett magiskt ögonblick med ögon, hjärta och själ. Som hobbyfotograf har jag vunnit i några fototävlingar, vilket motiverade mig att delta i SWEA-Art utställningen i Galleri Englesson i Göteborg i augusti 2016 och i SWEA Kan i Zürich hösten 2016.

fasser(Replace this parenthesis with the @ sign)datacomm.ch

Annika Rass

Under mina händer berättar leran underbara sagor om, det var en gång för länge sedan…. Djupt inne i skogen där inte många satt sin fot. Där örontomtarna, kottesamlarna och de andra små väsen bor. Ett hus växer fram och ett välkomnande varmt ljus flödar ut genom fönstren. Ett gammalt träds tjocka kraftiga rötter, de krokiga knorriga grenarna, de ljusgröna spirande bladen som under hösten antar de mest fantastiska färger innan de ramlar ner och återförenas med jorden. Det naturliga undret. Fascinerande organiska objekt växer fram. De andas ro och lugnet av uråldrigt vetande.

ame(Replace this parenthesis with the @ sign)andika.net   www.andika.net

Gunilla Westermark

Klick – En verklig tatuering! Klick – Något som berör! Klick – Du vill se om och om igen! Klick – Ett ögonblick! Klick – Känslan! Klick – Tiden!

gunilla.s.westermark(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com   www.sfoto.se/fotografer/gunilla-westermark

Varje SWEA Art-grupp har en sida med kort summerande text om sin verksamhet på art.swea.org med länk till sin avdelning på swea.org. Använd formuläret Skicka in material. Därefter presentationer av konstnärer, i bokstavsordning. Tre bilder. Text 100 ord. Kontaktinfo. Använd formuläret Konstnärspresentation. Är du inte medlem än? Anmäl dig på sidan Gå med i SWEA Art