Main Menu

SWEA Art Zürich

Marianne Bergengren

Utbildade mig till tandläkare, för att få arbeta med mina händer. För ett antal år sedan övergav jag min tandläkarkarriär för att helt ägna mig åt mitt måleri. När jag gjort en fyllning eller en krona och patienten gått – försvann mitt arbete. När jag målade var mitt arbete synligt och stannade kvar. Sedan år 2000 har jag visat mina målningar och mina teckningar. Även om mina verk försvinner till en annan ägare så går det att beskåda. Jag saknar mina verk men hoppas att de bringar glädje och trivsel hos de nya ägarna, som visat uppskattning för min konst.

art.mariannebergengren(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com   www.artmarianneb.com

Ingrid Fasser-Olsson

Redan som tonåring blev jag fascinerad av fotografering och sedan dess har kameran varit min följeslagare. Jag gillar spänningen som uppstår genom att fånga in speciella motiv och moment, säskilt snapshots, makrofotografering, naturbilder, dessutom möjligheten till kreativitet inom fotokonsten.
De senaste åren har jag deltagit i fototävlingar och vunnit priser. Detta motiverade mig till att ställa ut några av mina vinnarfoton i SWEA Art utställningen i Galleri Englesson Göteborg 2016. Sedan dess har det bara rullat på av sig själv och jag har hunnit med sju fotoutställningar och vunnit flera priser i fototävlingar. Tack SWEA Art för hjälpen med startskottet.

fasser(Replace this parenthesis with the @ sign)datacomm.ch

Annika Rass

Under mina händer berättar leran underbara sagor om, det var en gång för länge sedan…. Djupt inne i skogen där inte många satt sin fot. Där örontomtarna, kottesamlarna och de andra små väsen bor. Ett hus växer fram och ett välkomnande varmt ljus flödar ut genom fönstren. Ett gammalt träds tjocka kraftiga rötter, de krokiga knorriga grenarna, de ljusgröna spirande bladen som under hösten antar de mest fantastiska färger innan de ramlar ner och återförenas med jorden. Det naturliga undret. Fascinerande organiska objekt växer fram. De andas ro och lugnet av uråldrigt vetande.

ame(Replace this parenthesis with the @ sign)andika.net   www.andika.net

Eva Zingg

Juni 2018 blev jag klar med min ettåriga utbildning till fotograf och i samma veva startade jag mitt företag Eva Zingg Photography. Nu försöker jag att etablera mig som fotograf. Jag intresserar mig för många olika typer av fotografering, dock slår mitt hjärta allra mest för den konstnärliga fotograferingen. Mitt mål är att få möjligheten att ställa ut mina fotografier. Jag har bl a fotograferat Svenska Handelskammarens Event, födelsedagar och ett reportage för Svenska Dagbladet. Är ni intresserade av att se mina bilder, så besök gärna min hemsida www.evazingg.com.

eva.zingg(Replace this parenthesis with the @ sign)me.com   www.evazingg.com