Main Menu

Nyhetsbrev

Christinas nyhetsbrev september 2021

” Äpple är frukten från trädgårdsapel, Malus domestica, en domesticerad art i familjen rosväxter som är ett av de mest odlade fruktträden. Arten ingår i apelsläktet och familjen rosväxter. Det är ett fruktträd som har odlats i Asien och Europa i tusentals år och som förekommer i mer än 1 000 sorter. 

Christinas Midsommarbrev 2021

Midsommartid!
Tänk vad tiden ändå går fort – trots corona-begränsningar under många långa månader. Nu finns det äntligen möjlighet att träffa familj och vänner.
Konstutställningar öppnar och det arrangeras workshops här och där.

Christinas nyhetsbrev juni 2021

Börja måla med akryl den 10 juni 2021
Du kan måla på papper och duk och många andra material. Akrylfärger är lätta att arbeta med, de torkar snabbt, man kan blanda, måla över och ändra så mycket man vill.

Christinas Nyhetsbrev april 2021

Akvarell med pigmentövning den 22 april 2021 kl 17.00, svensk tid.
Låt pigmenten måla ditt landskap! SWEA Art inspirerar i det här webbinariet alla till att måla akvarell igen.
Materialet är några akvarellfärger, papper, vatten och penslar.

Christinas nyhetsbrev mars 2021

Hej alla kreativa!
Nu har vårt tålamod prövats i ett år med detta virus! Ibland känns det tufft! Och det dröjer länge än innan vi får vårt vaccin och en del av vår frihet tillbaka. Men…
Vi går mot ljusare tider och här i Bryssel känns det som om våren är på gång på riktigt. Det är Vårdagjämning på lördag och jag har sett körsbär och magnolia som blommar!

Christinas Nyhetsbrev februari 2021

Christinas Nyhetsbrev februari 2021
Hej alla kreativa!
Vi har haft några veckor med snö, is, sol och många minus-grader. Det har varit kallt. I söndags tog vi en långpromenad i parken i Tervuren utanför Bryssel i strålande solsken. Det var is på dammarna och många åkte skridskor och några spelade ishockey. Idag regnar det, en hel del snö är borta. Nästa helg lovar de +17 grader! Nu går det fort med våren. Äntligen!

Christinas jul och nyårsbrev 2020

Hej alla kreativa!
Vi önskar er alla en God Jul och ett fantastiskt och kreativt Gott Nytt År 2021!
Corona-pandemin behärskar fortfarande vår värld

Nyhetsbrev från Christina Nov. 2020

 Hej alla kreativa!
November – Fantastiska höstfärger runt omkring oss här medan våren breder ut sig i andra delar av världen. Regnoväder och orkanbyar drabbar många områden.
Det är oroligt på många platser. Stora förändringar är på gång i flera länder.

Newsletter från Christina Okt-Nov.

Hej alla kreativa!
Oktober – ja nu är det höst här på norra halvklotet. Just nu med solsken och fantastiska höstfärger i parker och på skogens träd…

Höstnyheter från Christina sept. 2020

 Hej alla kreativa!
September, kan vara fantastisk! Varm och skön med klar och krispig luft. Eller som idag på Tjörn: storm, regn, åska och strålande solsken…

Sommarbrev från Christina Juli-Augusti

Hej alla kreativa!
Nu är sommaren här! Juni var fantastisk med högsommarvärme och juli blir som vanlig svensk sommar med regn och blåst. I varje fall här i Bohuslän…

Newsletter från Christina Juni 2020

Hej alla kreativa!
Nu känns sommaren nära! Vi har fantastiska dagar just nu. Potatisen växer så det knakar. Några blommar redan. Det blir nog några midsommarpotatisar, trots den kalla våren. Årets sill är: gin och fläder. Vi har provsmakat. Den är god!

Newsletter från Christina April 2020

Världen är upp-och-ner! Corona-viruset blockerar hela världen. Restriktionerna för vad vi kan och får göra blir hårdare och hårdare. Hotell, restauranger, museer mm allt är stängt.

Newsletter från Christina dec. 2019

Hej alla kreativa!                                                                 
Lucia har firats stort hos Sweor i hela världen. Här i Bryssel har det firats med Lucia-tåg och Lucia-körer på arbetsplatser, skolor och kyrkor.
Och det är bara en vecka kvar till jul! Jul firar vi på så många olika sätt – hemma eller borta, stor fest eller liten fest, många eller få. Det viktigaste är gemenskapen med vänner och nära och kära.

Newsletter från Christina sept. 2019

Hej alla kreativa!
SWEA 40 år – internetutställningen
Ingen har kunnat missa vår Internetutställning med 71 konstnärs-Sweor från hela världen. Utställningen har visats i flera avdelningar och setts av många Sweor och andra via nätet.
Utställningen kommer att finnas på vår hemsida hela året 2019
Tack för alla era bidrag!