Main Menu

Utställningar

Här samlas alla utställningar i SWEA Art!

SWEA Arts Hattparad augusti 2021

Många SWEA-avdelningar anordnar hattparader
på sommaren och inför Hattens Dag den 7 augusti utmanade SWEA Art alla Sweor att bidra till en konstens hattparad!

Flyttfåglarnas dag! alla bidragen ses här

Den 9 maj var det flyttfåglarnas dag – en dag som SWEA Art uppmärksammade ställföreträdande för alla Sweor. Vi är ju alla flyttfåglar. Hela 45 Art-Sweor bidrog med 63 konstverk på temat flyttfåglar…

ROSENS DAG – EN JÄTTEBUKETT!

ROSENS DAG – EN JÄTTEBUKETT!
Vilken jättebukett fantastiska rosor det blev! Sextiofyra Art-Sweor antog utmaningen att skapa konstverk med rosor till Rosens dag den 2 juli

World Art Day 15 April 2020

Här kommer alla konstbidragen till World Art Day som hölls den 15e April, tillsammans med den text som Margareta Nilson skrev. Ni kanske redan har läst artikeln via SWEA-NYTT i aprils nyhetsbrev

SWEA Art Internetutställning

SWEA och SWEA Art bjöd tillsammans in alla konstnärer inom SWEA och SWEA Art till en internetutställning på temat SWEA 40 år – världsvid vänskap.

SWEA Art i Torredembarra – för femte gången

Tjugofyra kreativa Sweor från Stockholm till Denver målade, gjorde collage, inspirerades – Nytt för denna gång var att vi fick lära oss göra tapas, en ytterligt välsmakande konstart!

En lyckad utställning

Så fantastiskt roligt att få ställa ut på ”Galleri Bellman” tillsammans, vi från SWEA Art Stockholm. Det stärker sammanhållningen och man får energi för fortsatt skapande.

SWEA Art Stockholm på Galleri Bellman

Missa inte tillfället att se SWEA-Art Stockholm som ställer ut på Galleri Bellman, Bellmansgatan 9 i Stockholm mellan den 16 mars t.o.m. 21 mars. Vernissage fredagen den 16 mars kl. 15.00-19.00

Färgsprakande utställning

SWEA Art San Franciscos Vårsalong bjöd på färgsprakande oljemålningar, tusch och collage, vackra smycken och fotografier. En av utställarna var Ilona Montin, som ställde ut sina collage för första gången.

SWEA Art San Franciscos Vårsalong 2017

Sju Sweor ställer ut ett blandat material: tavlor, collage, smycken och fotografier. Några av utställarna är veteraner men flera ställer ut för första gången…

SWEA Art San Franciscos Vårsalong 2016

Blandningen av nya och gamla konstnärer, olika material och stilar, samt den fina lokalen och alla underbara besökare visade sig vara den perfekta mixen för en lyckad Vårsalong.

Sept expressionnistes Suédoises

7 SWEA-Art konstnärer från Stockholm reste till Vias i södra Frankrike för att måla och ställa ut på Galleri d’Art Vias på Place 14 juillet mellan den 25-30 april. Expressionism var temat.

Sept expressionnistes Suédoises

Snart åker sju SWEA Art konstnärer till Vias i södra Frankrike för att måla och ställa ut i kommunens galleri. En av medlemmarna i SWEA Art Stockholm bor i Vias och har bjudit ner kollegorna för att skapa, umgås och ställa ut.

SWEA Art Göteborg

Med utställningen Hemma gör 14 av konstnärerna i SWEA Art Göteborg sin första gemensamma utställning. Konstnärligt visar SWEA Art Göteborg influenser från hela världen i en spännande mix med både djup och bredd i erfarenheter och tekniker.

Utställning SWEA Art Lissabon mars 2013

I mars 2013 hade vi vår första gemensamma utställning i ”Casa Museu Santa Maria”, ett vackert kulturhus vid havet i Cascais, en förort till Lissabon där många svenskar bor.

SWEA Art utställningar och workshops

SWEA Art Belgien – har en konstutställning i Svenska Kyrkan i Bryssel den 19 september – 6 oktober med 11 SWEA Art-konstnärer från Belgien.

SWEA Art Göteborg – arrangerar en konstutställning i Göteborg …