SWEA Art International

Gå med i SWEA Art

Medlemmar i SWEA, som är intresserade av att delta i nätverket SWEA Art, anmäler sitt intresse till kontaktpersonen i sin avdelning eller till den internationella kontaktpersonen, Christina Måneskiöld.
Samtidigt som ni lämnar nedanstående information godkänner ni att vi får föra ett nätverksregister för medlemskontakter med informationen. Vi behöver

  • namn, adress, telefonnummer, e-mail adress, webbsida
  • kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev

Ovanstående information skickas till kontaktpersonen i din avdelning.

När du kommit med som medlem i SWEA och SWEA Art kan du publicera en kort presentation om ditt konstnärskap. Vi har även en Facebookgrupp och SWEA Art Instagram för medlemmar.

Lokala TRÄFFAR INOM SWEA ART

  • p.g.a den Dåvarande pandemin som började 2020 blev tyvärr de lokala träffarna helt inställda, men ett nytt fantastiskt intresse via zoom, gjorde att många fortsatte att träffas på helt nya sätt och det blev de mycket populära SWEA Live! webbinarierna och det har fortsatt att intressera många sweor runt om i världen. har fortsatt att intressera många sweor runt om i världen.
  • MEN VI SER OCKSÅ NU EN HELT KLAR TREND I DE ÅTERKOMMANDE LOKALA OCH MYCKET KREATIVA TRÄFFAR OCH SWEOR SOM ÄNTLIGEN KAN  FÅ TRÄFFAS IGEN “I VERKLIGA LIVET” OCH SKAPA TILLSAMMANS!

 

 

Vad är syftet med SWEA Art

Här är vi! 2.0

SWEA Arts senaste uppdatering!

HÄR KOMMER NY UPPDATERAD INFORMATION OM SYFTET MED ATT VARA MED I SWEA ART!

Christina och Margareta tyckte att det var viktigt att vi fick en ny uppdaterad version av: Vem är vi? och alldeles riktigt, här är den och vi hoppas att den ska ge er stor inspiration till att vilja gå med i SWEA Art och vara delaktiga i alla de diverse aktiviteter som vi har. Sen COVID-19 pandemin startade så har vi haft många intressanta webbinarier också. De kan ni finna här!

Ni ser nedan i form av en “Flipbook” all information och det ligger även pdf filer som ni kan klicka och de då förstoras, eller direkt ladda ned dem via länken nedan!

Trevlig läsning!

& varmt välkomna till SWEA Art

 

 

Du hittar all våra filmer om SWEA och mer på SWEAs YouTube kanal!


Fler frågor gällande medlemskap?

Nätverkskoordinering

SWEA Arts nätverk koordineras av en internationell kontaktperson, som har ett samordnande råd på 4 – 5 personer från olika avdelningar till sin hjälp. Dessa kommunicerar med hjälp av e-mail och telefon samt träffas varje eller varannan månad via zoom. De är just nu:

Christina Måneskiöldinternationell kontaktperson (Bryssel) art@swea.org

Gabriella Legillon, (Rivieran) art2@swea.org

Margareta Nilson, (Köln-Bonn) art3@swea.org

Naima Christensen, (Houston) art4@swea.org

Camilla Davidssonwebbansvarig (Global) art.webbit@swea.org